Vacatures

We zoeken verkoop(st)ers

Voor de service aan onze klanten, bestellingen opnemen, kassa, bestellingen verpakken, etc. Kortom, leuk en afwisselend werk.

We vragen beschikbaarheid op een vaste dag 1 of 2 keer per week van 17:00 tot 20:30 uur. Daarnaast 1 keer per 6 of 8 weken een zondag van 12:00 tot 20:30 uur. En enige flexibiliteit in de planning zeker in de vakantieperiodes.

Uiteraard bieden we een passend salaris . Interesse, bel 06-22329990, stuur een email of vul het contactformulier in via onderstaande knop.

 

We zoeken vakantiewerkers.

We hebben afwisselend werk, in de verkoop, in de keuken en soms ook in de afwas.  We werken in een leuk team samen aan alle voorkomende werkzaamheden.

Je leeftijd vinden we niet zo belangrijk maar beschikbaarheid, klantvriendelijkheid en een positieve werkhouding wel. We vragen vooral een ruime en flexibele beschikbaarheid op een of meerdere vaste dagen. We kunnen vakantiewerkers plaatsen van begin juni tot eind augustus voor de hele periode of voor bijv. 3 of 4 weken in deze maanden.

Uiteraard bieden we een passend salaris . Interesse, bel 06-22329990, stuur een email of vul het contactformulier in via onderstaande knop.

Geen passende vacature voor jou?

Momenteel hebben we alleen bovenstaande vacature maar dat kan morgen anders zijn. Open sollicitaties zijn altijd welkom en worden met zorg behandeld. Stuur een mail naar info@aroithaifood.nl

Contact met ons opnemen?