Vacatures

We zoeken versterking voor ons team.

We hebben afwisselend werk, in de verkoop, in de keuken en soms ook in de afwas.  We werken in een leuk team samen aan alle voorkomende werkzaamheden.

Je leeftijd vinden we niet zo belangrijk maar beschikbaarheid, klantvriendelijkheid en een positieve werkhouding wel. We vragen beschikbaarheid op een vaste dag, donderdag, vrijdag of zaterdag van 17:00 tot max. 21:00 uur. Daarnaast in een wisselend rooster soms op zondag en  flexibiliteit in de vakantieperiodes.

Uiteraard bieden we een passend salaris . Interesse, bel 06-22329990, stuur een email of vul het contactformulier in via onderstaande knop.

Hulp in de keuken

Op de dinsdag en op donderdag – vrijdag- en zaterdagochtend doen we de voorbereidende werkzaamheden in onze keuken. Het wassen en snijden van de groenten, het vlees, enz.  Een paar extra handen hierbij zouden we goed kunnen gebruiken,

Werktijden in overleg af te spreken (bijv. alleen onder schooltijd van uw kinderen).

Specifieke kennis of ervaring lijkt ons niet zo belangrijk, wel hygiene, een positieve werkhouding en affiniteit met het verwerken van voedsel.

Uiteraard bieden we een passend salaris . Interesse, bel 06-22329990, stuur een email of vul het contactformulier in via onderstaande knop.

Geen passende vacature voor jou?

Momenteel hebben we alleen bovenstaande vacatures maar dat kan morgen anders zijn. Open sollicitaties zijn altijd welkom en worden met zorg behandeld. Stuur een mail naar info@aroithaifood.nl

Contact met ons opnemen?