Gerechten opwarmen

Het opwarmen van onze gerechten

Iedere dag worden onze gerechten vers bereid. Meteen daarna worden ze diep-gekoeld met een chill-blaster en luchtdicht verpakt. Als u ze komt afhalen en ze meteen wilt consumeren maken wij de maaltijden warm en snacks bakken we in de zonnebloemolie zo kort mogelijk voor u komt.

Wilt u ze echter pas later gaan eten dan kunt u ze beter koud meenemen en zelf thuis verwarmen. Hoe u dat het beste kunt doen leest u hieronder.

Snacks met een knapperig korstje

Een knapperig korstje om de snacks kunt u behouden door ze te verwarmen in een airfryer of een heteluchtoven. Voorverwarmen op 170 graden en daarna de snacks 8 tot 10 minuten verwarmen.

Saté en viskoekjes verwarmt u gemakkelijk in de magnetron.

Groenten zijn beetgaar typisch Thais (en het lekkerst)

Groenten worden in Thailand beetgaar gegeten en zo leveren wij onze gerechten ook af. Daarom adviseren wij de gerechten slechts kort en niet te heet, op te warmen in de magnetron. Eerst gedurende 1 tot 2 minuten in, daarna omroeren, proeven en eventueel nog 1 of 2 minuten.

Rijst kan wel wat meer hebben. Eventueel kan rijst ook gebakken worden in een beetje olie, erg lekker.

De Phad Thai gerechten kunt u het best ook even kort opwarmen in de magnetron.