Iedere dag worden onze gerechten vers bereid. Meteen daarna worden ze diep-gekoeld met een chill-blaster en luchtdicht verpakt. Als u ze komt afhalen en ze meteen wilt consumeren maken wij de maaltijden warm en snacks bakken we in de zonnebloemolie zo kort mogelijk voor u komt.
Wilt u ze echter pas later gaan eten dan kunt u ze beter koud meenemen en zelf thuis verwarmen. Hoe u dat het beste kunt doen leest u hieronder.
Een knapperig korstje van de snacks
Een knapperig korstje om de snacks kunt u behouden door ze te verwarmen in een airfryer of een hete lucht-oven. Voorverwarmen op 170 graden en daarna de snacks8 a 10 minuten verwarmen.
De sate en de viskoekjes kunt u gemakkelijk verwarmen in de magnetron
Beetgaar is typisch Thai's (en het lekkerst)
De groenten worden in Thailand beetgaar gegeten en zo leveren wij onze gerechten ook af. Daarom adviseren wij de gerechten slechts kort en niet te heet, op te warmen. 1 of 2 minuten in de magnetron, omroeren, proeven en eventueel nog 1 of 2 minuten.
Rijst kan wel wat meer hebben, eventueel kan rijst ook gebakken worden in een beetje olie, erg lekker.
De Phad Thai gerechten kunt u het best ook even kort opwarmen in de magnetron.